Cisco a anunțat noi soluții de rețea bazate pe intenții pentru a ajuta la optimizarea operațiunilor de afaceri și de rețea.

Portofoliul de rețele bazat pe intenții Cisco este conceput pentru a oferi clienților o inovație continuă și continuă. Prin intermediul platformelor bazate pe software, construite pe hardware robust, Cisco poate oferi rețeaua flexibilă și sigură de care are nevoie o companie pentru a conduce transformarea afacerii și a rămâne rezistentă în perioade incerte.

Furnizorul de soluții de rețea a declarat că promovează progresele în rețea pentru a menține clienții conectați, productivi și siguri, deoarece organizațiile se confruntă cu provocări crescânde pentru a oferi experiențe digitale consistente și pozitive.

Noile inovații, a adăugat compania, sunt axate pe simplificarea automatizării, oferind informații despre IT și afaceri și vor permite echipelor IT să fie agile, rămânând în același timp strâns aliniate cu obiectivele de afaceri.

Reem Asaad, vicepreședinte, Cisco Orientul Mijlociu și Africa, a declarat: „În lumea în continuă schimbare de astăzi, este esențial ca rețeaua unei companii să fie în ton cu obiectivele sale strategice, fie că este vorba de sprijinirea și asigurarea unei forțe de muncă la distanță, accelerând expansiunea către cloud , sau stimulând transformarea afacerii. ”

Asaad a spus cu anunțul de inovații, Cisco ajută IT să lanseze rapid capacități avansate de rețea și securitate prin simplificarea și automatizarea segmentării și securității bazate pe cloud la scară largă. „Ne îndeplinim promisiunea de a construi o platformă de rețea care continuă să ofere inovație pentru a ajuta clienții, indiferent unde se află în călătoria lor de rețea bazată pe intenții”, a spus ea.

Cisco a declarat că oferă capabilități avansate de automatizare pentru a genera experiențe mai bune ale utilizatorilor, simplificând în același timp procesele pentru IT.

Potrivit furnizorului, automatizarea a devenit fundamentală pentru creșterea eficienței IT, permițând echipelor IT să devină din ce în ce mai flexibile și proactive, reducând în același timp timpul de întreținere a rețelei. Noile inovații de automatizare includ Cisco SD-WAN alimentat de Viptela, care oferă acum securitate completă nativă în cloud prin integrarea cu Cisco Umbrella pentru a oferi protecție întreprinderilor împotriva atacurilor web majore care decurg din accesul SaaS și Internet și rețelele Cisco definite de utilizator, Personalul IT poate utiliza pentru a oferi utilizatorilor finali controlul propriei partiții de rețea fără fir prin Cisco DNA Center.

Majorul rețelelor a declarat că extinde informații către dispozitivele care anterior nu erau monitorizate, oferind IT capacitatea de a conduce o segmentare mai eficientă și de a gestiona mai bine dispozitivele IoT.

Sursa : www.intelligentcio.com