iot, internet of things, agriculture concept, Smart Robotic (artificial intelligence/ ai) use for management , control , monitoring, and detect with the sensor in the farm, field.

Industria agricolă va deveni mai importantă ca niciodată în următoarele câteva decenii.

ONU preconizează că populația lumii va atinge 9,7 miliarde până în 2050, ceea ce face ca producția agricolă globală să crească cu 69% între 2010 și 2050. Pentru a răspunde acestei cereri, fermierii și companiile agricole apelează la Internet of Things pentru analize și capabilități mai mari de producție.

Inovația tehnologică în agricultură nu este nimic nou. Instrumentele portabile au fost standardele în urmă cu sute de ani, iar apoi Revoluția industrială a adus ginul de bumbac. Anii 1800 au produs ascensoare de cereale, îngrășăminte chimice și primul tractor pe gaz. Rapid înainte către sfârșitul anilor 1900, când fermierii încep să folosească sateliți pentru a-și planifica munca.

IoT este setat să împingă viitorul agriculturii la nivelul următor. Agricultura inteligentă devine deja mai obișnuită în rândul fermierilor, iar agricultura de înaltă tehnologie devine rapid standardul datorită dronelor și senzorilor agricoli. 

Mai jos, am prezentat aplicațiile IoT în agricultură și modul în care „Internet of Things Agriculture” îi va ajuta pe fermieri să satisfacă cerințele alimentare din lume în anii următori.